Iniön osavuosiasukkaat ry

Ulkokuntalaisten sairaanhoito

Kiireelliset sairaustapaukset hoidetaan kunnallisen sairaanhoidon toimesta. Terveydenhoitaja on tavoitettavissa Iniön terveystalossa, Iniöntie 590. Kaikille käynneille tulee varata aika etukäteen, puh. 0400 117 121. Puhelinaika on arkipäivisin klo 9 – 10.

Turunmaan yhteispäivystys toimii joka päivä vuorokauden ympäri puhelinnumerossa 02 313 8800. Soita ensisijaisesti Terveystaloon. Ellet saa yhteyttä terveydenhoitajaan, voit soittaa yhteispäivystykseen.

Hätätapauksissa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon, 112. Olethan ladannut 112-apin puhelimeesi.

Ei kiireellisenen hoito tapahtuu jokaisen kotikunnassa, ellei hyvissä ajoissa etukäteen ole sovittu sairaanhoidon siirtämisestä väliaikaisesti tai pysyvästi Paraisille. Ohjeistus löytyy osoitteesta
https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/ulkopaikkakuntalaisten-terveyspalvelut-1